Pompierii intervin în Măcin la un incendiu izbucnit la o fostă fabrică de mobilă

Pompierii au intervenit pentru limitarea și stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați în seara de 31 martie în jurul orei 19.30 să intervină în localitatea Măcin pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o fabrică de mobilă dezafectată.

La solicitare au fost trimiși 18 pompieri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La momentul sosirii la locul intervenției, în urma recunoașterii, a fost identificată o persoană de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, care a suferit arsuri de gradul III la nivelul membrelor inferioare.
Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Știre în curs de actualizare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*