Pompierii din Babadag au intervenit pentru a salva trei persoane blocate într-un apartament cuprins de flăcări

Pompierii au reușit să limiteze pagubele produse de incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Trei persoane care locuiau într-un apartament dintr-un bloc Babadag au fost la un pas de a arde de vii. Norocul lor a fost că un pompier se afla în vecinătate și a intervenit imediat.

Salvatorii Stației de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 9.45 pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un apartament din orașul Babadag.

În apartament se aflau 3 persoane care nu se puteau autoevacua din cauza flăcărilor. Se pare că în timpul utilizării aparatului de gătit, lăsat nesupravegheat, s-au aprins materialele combustibile din jur. De asemenea a luat foc și furtunul buteliei, care a întețit arderea, blocând evacuarea celor trei persoane.

La locul intervenției a ajuns primul, locotenentul Frăsineanu Cristian, comandantul Stației de pompieri Babadag, care executa o misiune de recunoaștere în orașul Babadag.

A intrat în apartament până la sosirea echipajelor de stingere și a evacuat cele 3 persoane – un bărbat și două femei. Și-a dat jos tricoul de pe el și a acoperit fața uneia dintre victime, după care a udat o pătură cu care a evacuat și celelalte 2 persoane.

Colegii săi au ajuns în scurt timp și au evacuat toate persoanele din scara blocului, întrucât exista o degajare mare de fum.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în aproximativ 30 de minute din momentul solicitării.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*