Pompierii din Babadag au intervenit la două incendii provocate de izolarea necorespunzătoare a coșurilor de fum

Pompierii tulceni au reușit să intervină și să limiteze pagubele provocate de incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

În seara de 23 noiembrie, în mai puțin de o oră, pompierii de la stația Babadag a ISU Delta au fost solicitați să intervină la două incendii care s-au manifestat la două case, din localitățile Slava Rusă și Babadag.

Pompierii au reușit să intervină la timp și să limiteze pagubele, care au fost minime. În ambele situații, s-a stabilit că incendiul a pornit de la necurățarea corespunzătoare a coșului de fum.

Nerespectarea unor norme minime de apărare împotriva incendiilor vă poate lăsa fără casă, sau mai rău, vă puteți pierde viața:

  • verificarea, repararea și curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii!
  • este interzisă utilizarea mijloacelor de încălzire (de orice tip) fără a fi supravegheate sau lăsate sub supravegherea copiilor;
  • aprinderea focului în sobe prin stropire cu benzină, petrol sau alte lichide combustibile este interzisă;
  • se interzice suprasolicitarea rețelei electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori;

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*