Pompierii au scos un cal care căzuse într-o groapă în localitatea Nicolae Bălcescu

Cal căzut într-o groapă în localitatea Nicolae Bălcescu. FOTO ISU Tulcea

Pompierii au intervenit miercuri noaptea pentru a scoate un cal care căzuse într-o groapă în localitatea Nicolae Bălcescu. După o intervenție care a durat o oră, calul a fost scos teafăr.

ISU Tulcea a anunțat că pe data de 15 iulie, în jurul orei 22.50, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Nicolae Bălcescu pentru scoaterea unui cal căzut într-o groapă.

La fața locului s-au deplasat de urgență cinci subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pentru extragerea calului, căzut în groapa adâncă de trei metri, pompierii au săpat o rampă. După aproximativ o oră de eforturi susținute, calul a fost scos teafăr spre bucuria proprietarului.

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*