Pompierii au reușit să stingă incendiul de la Ceamurlia de Jos. Au ars 50 de hectare de stuf și vegetație uscată

Incendiu de vegetație la Ceamurlia de Jos. FOTO ISU Tulcea

Pompierii au reușit să stingă incendiul de la Ceamurlia de Jos. Au ars 50 de hectare de stuf și vegetație uscată.

Potrivit ISU Tulcea, intervenția de noaptea trecută s-a încheiat în jurul orei 00:00.

“În urma incendiului au ars aproximativ 50 ha. de stuf și vegetație uscată și au fost protejate mai multe locuințe aflate la marginea localității Ceamurlia de jos și obiectivul economic aflat în zona în care se manifesta incendiul. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*