Pompierii au reluat căutările bărbatului dispărut în accidentul naval de pe Brațul Sfântu Gheorghe

FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au reluat căutările bărbatului dispărut în accidentul naval de pe Brațul Sfântu Gheorghe.

“Căutările pe Brațul Sfântu Gheorghe au fost reluate cu o ambarcațiune SAR cu un echipaj format din 3 subofițeri” – ISU Tulcea.

La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că, în zona Murighiol, pe brațul Sfântu Gheorghe, două ambarcațiuni au fost implicate într-un accident. În urma evenimentului doi bărbați au fost răniți, iar altul a fost dat dispărut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*