Pompierii din Babadag au intervenit pentru salvarea unui câine

Pompierii din Stația Babadag au intervenit pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au avut sâmbătă după amiază o solicitare mai deosebită, dar nu ieșită din comun pentru ei. Au fost chemați pentru salvarea unui animal căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri.

 

Apelul la 112 a fost efectuat de o persoană din localitatea Sălcioara care a cerut ajutor pentru salvarea câinelui său care din neatenție a căzut într-o fântână foarte adâncă. La fața locului au fost trimis un echipaj al ISU Delta din stația de pompieri Babadag. Pompierii au constata că este vorba de o fântână de aproximativ 20 de metri adâncime. Cel care și-a asumat răspunderea pentru salvarea câinelui a fost plutonierul major Grosu Lucian. Echipat cu ham de alpinist, dar și cu echipament de respirat și-a dat drumul pe coardă în fântână, fiind susținut de către colegii săi de echipă. În scurt timp au reușit să scoată câinele afară, acesta fiind sănătos, fără să prezinte leziuni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*