Pompierii au fost solicitați să salveze o vacă în localitatea Beidaud. Animalul căzuse într-o groapă de 6 metri

Vaca a fost scoasă în viață după aproximativ două ore. FOTO ISU Delta Tulcea

În jurul orei 11:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “DELTA” Tulcea a fost solicitat să intervină pentru scoaterea unei vaci căzute într-o fântână de aproximativ 6 metri din localitatea Beidaud.

La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori, unul de la Stația de pompieri Babadag și unul de la Detașamentul de pompieri Tulcea. Împreună, ajutați și de cinci vecini ai proprietarului vacii, au intervenit pentru extragerea animalului. După aproximativ 2 ore, vaca a fost scoasă teafără.

Pentru salvarea animalului din fântâna îngustă, s-a montat un scripete și un pompier a coborât pentru a asigura animalul cu o chingă, iar apoi, acesta a fost scos cu ajutorul unui utilaj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*