Pompierii au anunțat că a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat dispărut în urmă cu două zile în lacul Razelm

Căutări în lacul Razelm. FOTO ISU Tulcea

Pompierii au anunțat că a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat dispărut în lacul Razelm, în urmă cu două zile.

Potrivit ISU Tulcea, în această dimineață, trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 24 de ani a fost găsit de către localnici, pe malul lacului Razelm, în dreptul localității Colina.

“Totodată, s-au reluat căutările persoanei minore, în vârstă de 16 ani, dispărute pe lacul Razelm, în apropiere de insula Popina. Pentru misiunea de căutare-salvare, la fața locului se află subofițeri din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambarcațiune SAR, o ambarcațiune RIB, forțe din cadrul Poliției de Frontieră, Poliției Locale și mai mulți localnici cu ambarcațiuni proprii” – ISU Tulcea.

Cei doi tineri au fost dați dispăruți joi seara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*