Polițiștii tulceni vor fi la datorie pentru ca festivitățile prilejuite de Bobotează să se desfășoare în siguranță

Polițiștii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), să fie celebrate în siguranță.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, polițiștii vor fi prezenți în localitățile unde se vor desfășura manifestări religioase, pe principalele drumuri naționale, în punctele cu risc crescut de producere a accidentelor și la orele cu trafic intens, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație și a blocajelor rutiere, precum și pentru fluidizarea traficului rutier.

Cetățenilor care intenționează să participe la aceste manifestări religioase li se recomandă să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale și să evite conflictele de orice natură.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate.

Și pietonilor li se recomandă să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*