Polițiștii tulceni sunt la datorie pentru ca sărbătoarea Izvorul Tămăduirii să fie celebrată în siguranță

Polițiștii tulceni sunt la datorie pentru ca Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii să fie celebrată în siguranță. FOTO: IPJ Tulcea

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost întreprinse o serie de măsuri specifice, pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, în scopul desfășurării în condiții de siguranță, a ceremoniilor religioase prilejuite de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii.

Astfel, Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii rutieri și cei de la ordine publică, în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor fi în teren, în zona lăcașurilor de cult, astfel încât manifestările religioase să se desfășoare fără a fi înregistrate evenimente negative.

Polițiștii tulceni vor acționa în vederea menținerii unui climat optim de siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și crearea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice.

În vederea prevenirii oricăror situații de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, oamenii legii le recomandă cetățenilor să adopte un comportament responsabil, să evite conflictele și să respecte întocmai indicațiile forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*