Polițiștii tulceni și mascații au efectuat percheziții domiciliare la trei minori bănuiți de comiterea infracțiunii de furt

Politistii au intervenit pentru prinderea suspectului. FOTO IPJ Tulcea (Foto arhivă)

În cursul zilei de 10 martie, polițiștii Secției 3 Poliție Baia împreună cu polițiștii Posturilor de Poliție Ciucurova, Topolog și Slava Cercheză, ajutați de mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții domiciliare. Acțiunea a avut loc într-un dosar de furt calificat. 

Cei vizați de acțiunea oamenilor legii au fost trei minori cu vârstele cuprinse între 14 ani și 17 ani, toți din localitatea Ciucurova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 6 spre 7 martie, minorii ar fi pătruns într-o societate comercială din localitatea Ciucurova și ar fi sustras suma de 7.000 de lei, 15 cartoane de țigări și alte bunuri alimentare și nealimentare, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.  În urma perchezițiilor, polițiștii tulceni au identificat și ridicat în vederea confiscării 146 pachete cu țigarete, suma de 2.850 lei și alte bunuri alimentare și nealimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*