Polițiștii tulceni participă la o acțiune a TISPOL privind transportatorii

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 15 – 21 octombrie, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL) pentru anul 2018, la care România este parte, se desfăşoară acțiunea TRUCK&BUS.

Acțiunea vizează reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de marfă şi transportului public de persoane.

În perioada menționată, Poliţia Rutieră Tulcea va intensifica acțiunile pe drumurile publice de pe raza judeţului, fiind prezentă în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectarea a legislației în domeniu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*