Polițiștii tulceni își prezintă bilanțul pentru sezonul estival proaspăt încheiat

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul de Poliţie Județean Tulcea  a anunțat că va prezenta situația celor trei luni de vară în cadrul unei conferințe de presă. De asemenea sunt anunțate și alte subiecte de interes pentru județ.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în afară de rezultatele acțiunilor polițiștilor tulceni desfășurate în perioada Sezonului Estival se va discuta și despre o serie de acțiuni informativ – preventive pentru respectarea legislației privind regimul de deținere a câinilor periculoși și agresivi.

La conferinţă vor participa: comisar șef de poliție Grădinaru Dumitru Daniel –Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, comisar șef de poliție Dumitrache Marian – adjunct al Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, comisar de poliție Nicolae Mariana – împuternicit șef al Serviciului Resurse Umane și comisar șef de poliție Iliescu Cristian din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*