Polițiștii tulceni împart veste reflectorizante participanților la trafic din mediul rural

Polițiștii au împărțit veste reflectorizante. FOTO IPJ Tulcea

La nivelul județului Tulcea, în primele 6 luni ale anului 2019, pe drumurile deschise circulației publice, principalele cauze generatoare de accidente rutiere au fost viteza, indisciplina pietonilor și depășirile neregulamentare.

În acest context, în perioada 1 – 5 iulie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia și Postului de Poliție Ceamurlia de Jos desfășoară activități de prevenire a evenimentelor rutiere în rândul participanților la trafic, urmărind disciplinarea pietonilor, bicicliștilor, căruțașilor, mopediștilor, pe raza localității Ceamurlia de Jos.

Activitățile de prevenire au drept scop conștientizarea acestui segment de participanți la traficul rutier cu privire la necesitatea respectării prevederilor legale în domeniu.

În cadrul activităților polițiștii distribuie veste reflectorizante, achiziționate cu sprijinul autorităților locale, participanților la traficul rutier care au fost depistați circulând fără elemente de siguranță.

Totodată, polițiștii le-au recomandat cetățenilor să respecte regulile de circulație, iar după lăsarea întunericului, să circule echipați corespunzător, astfel încât să poată fi observați la timp de către conducătorii auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*