Polițiștii tulceni împart bucurii copiilor de la Centrul Multifuncțional „SOFIA”

Polițiștii împart bucurii copiilor de la Centrul Multifuncțional „SOFIA”. FOTO IPJ Tulcea

Apropierea cu pași repezi a sărbătorilor de iarnă îi determină pe copii să fie cât mai cuminți în așteptarea darului de la Moș Crăciun.

În acest sens, în această săptămână polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, și-au luat în serios rolul de spiriduși ai Moșului, și-au umplut „sacul” cu daruri și au adus bucurie în sufletele copiilor de la Centrul Multifuncțional „SOFIA” din municipiul Tulcea.

Emoția din ochii copiilor a pătruns adânc în sufletele polițiștilor, care au plecat cu promisiunea că vor reveni cât mai curând la aceștia.

„Facem apel către cetățenii binevoitori să se lase pătrunși de spiritul sărbătorilor și să împartă bucuria și bunătatea cu cei din jur! Nu uitați! Fiecare dintre noi poate fi în această perioadă un Moș Crăciun pentru un alt suflet!”, au transmis polițiștii tulceni

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*