Polițiștii tulceni îl caută pe un bărbat ce a aruncat dintr-o mașină patru pui de pisică

Pisicile au fost abandonate pe marginea drumului. FOTO Facebook

Dorind să scape de patru pui de pisică, un bărbat i-a aruncat din mers, pe marginea unui drum, iar unul dintre ei a ajuns sub roți. Polițiștii îl caută acuma pe individul respectiv pentru a-l sancționa.

Oamenilor li se pare mult mai ușor ca atunci după ce o pisică sau o cățea fată să abandoneze puii. Majoritatea mor, dar cei care supraviețuiesc ajung să se înmulțească necontrolat și atunci îi întâlnim la tot pasul. Ceea ce nu știu cei care procedează așa, este faptul că dacă sunt prinși, pot fi amendați.

Asta riscă și un bărbat din județul Tulcea, care a aruncat din mașina condusă de o femeie, patru pui de pisică pe marginea drumului, dorind să scape de ei. Unul dintre pui, a încercat să se întoarcă la mașină, dar a nimerit chiar sub una dintre roți, fiind călcat pe cap. Întreaga scenă a fost observată de un martor care a notat numărul de înmatriculare al mașinii, a făcu fotografii la fața locului și a depus o plângere la IPJ Tulcea. Acum, polițiștii desfășoară activități pentru depistarea persoanelor implicate în această faptă și sancționarea lor, legea prevăzând o sancțiune de la 1.000 lei la 3.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*