Polițiștii tulceni cer ajutorul populației pentru găsirea a două adolescente ce au plecat, voluntar, de acasă

Alara și Dilara Mițaru

Polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a două adolescente în vârstă de 15 ani, surori gemene, ce au plecat voluntar de la domiciliul lor din comuna Topolog.

Plecarea celor două fete a fost semnalată și de mama acestora, luni, 31 august, pe pagina ei de socializare, femeia cerând ajutorul oamenilor pentru găsirea adolescentelor.

„În ziua de 30.08.2020, în jurul orei 14.00, fiicele mele gemene, pe numele de Alara și Dilara Mițaru, au plecat voluntar de acasă, din comuna Topolog, județul Tulcea. Semnalmente: 15 ani, 1,56 metri înălțime, blonde, ochii albaștri. Rog să distribuiți în număr cât mai mare acest anunț, poate, cu ajutorul tuturor, le vom găsi cât mai repede posibil. Este sesizată poliția locală, de ieri ora 15.00, dar până în prezent au fost piste false. Cine are detalii despre ele este rugat să sune la cel mai apropiat sediu de poliție, sau la nr de tel 0727.152.849, 0724.735.889, 0740.934.562, 0762.478.331. Vă mulțumesc!”, a postat femeia pa Facebook.

Polițiștii tulceni spun că au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a celor două minore și în prezent se desfășoară activități pentru identificarea acestora. Ei roagă cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste două tinere să contacteze Poliția.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*