Polițiștii tulceni cer ajutor populației pentru a identifica o persoană ce și-a pierdut portofelul pe stradă

Portofelul pierdut pe strada. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au cerut joi, 27 mai, ajutor populației pentru a identifica o persoană ce și-a pierdut portofelul pe stradă în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la data de 11 mai, la sediul instituției s-a prezentat un cetățean care a predat un portofel găsit în zona Piața Nouă din municipiu.

„Apelăm la sprijinul cetățenilor pentru identificarea posesorului portofelului. Totodată, dorim să felicităm cetățeanul care a procedat corect și a predate bunurile găsite, încurajăm aceste gesturi civice, de bună-credință și responsabilitate socială, care prezintă în același timp și o obligație pentru toată lumea”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

La momentul găsirii portofelului, acesta conținea un bilet de călătorie emis de SC Transport Public TL, o carte de rugăciuni, un card de fidelitate, două fotografii și o sumă de bani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*