Polițiștii tulceni caută o adolescentă de 14 ani, dispărută de domiciliul bunicii

Alexandra Maria Gavrilă, de 14 ani, a plecat de la domiciliul bunicii sale și nu a mai revenit.

Polițiștii tulceni caută o fată de 14 ani, care a plecat de la domiciliul bunicii sale și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferii informații ce pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în noaptea de 1/2 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Somova au fost sesizați despre dispariția unei minore, Alexandra Maria Gavrilă, de 14 ani, din municipiul Tulcea, care ar fi plecat de la domiciliul bunicii sale, din satul Parcheș, comuna Somova, județul Tulcea și nu a mai revenit până în prezent.

Fata are 1,65 metri înălțime, păr lung, negru, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariției, aceasta purta un tricou roz, hanorac negru cu dungi albastre, blugi negri.

În prezent, polițiștii desfășoară activități pentru găsirea minorei. Persoanele care pot oferii informații ce pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*