Polițiștii tulceni au verificat peste 180 de autovehicule și au constatat peste 70 de abateri la regimul rutier

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat acțiunea TRUCK and BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Calendarului de activități TISPOL.

În perioada 18 – 24 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat acțiuni pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

În cadrul acțiunii, polițiștii tulceni au depistat și sancționat conducătorii auto care efectuau transport public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, precum și pe cei care transportau mărfuri, fără a respecta legislația în vigoare.

Astfel, polițiștii rutieri au verificat 190 de autovehicule, dintre care 110 de autovehicule de transport marfă și 80 de autovehicule de transport de persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii tulceni au aplicat 8 sancțiuni contravenționale conducătorilor autovehiculelor de transport de persoane și 70 de sancțiuni contravenționale celor care efectuau transport de marfă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*