Polițiștii tulceni au reținut 49 permise de conducere în acțiunea Tispol- Speed

În perioada 12-18 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada 12 – 18 august, polițiștii tulceni au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, pe toate arterele deschise circulației publice din municipiu și județ.

În cele șapte zile de acțiune, în județul Tulcea, au fost oprite pentru verificare 811 de autovehicule, fiind constatate 542 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză .

Totodată, în cadrul acțiunii au fost reținute 49 permise de conducere (pentru viteză).

Acțiunea a urmărit reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto, conştientizarea acestora asupra dinamicii şi urmările accidentelor rutiere produse pe acest fond.

De exemplu, pe 15 august, în intervalul orar 16.00 -19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză pe DJ 222C, între localitățile Tulcea și Nufăru și pe DJ 222, Tulcea – Agighiol.

În urma activităților de supraveghere și control trafic rutier au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 10 permise de conducere, pentru încălcarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii, au fost depistați conducători auto care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză, pe aceste tronsoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*