Polițiștii tulceni au reținut 49 permise de conducere în acțiunea Tispol- Speed

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Tulcea a fost dotat echipamente de ultimă generație. FOTO IPJ Tulcea

În perioada 12-18 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada 12 – 18 august, polițiștii tulceni au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, pe toate arterele deschise circulației publice din municipiu și județ.

În cele șapte zile de acțiune, în județul Tulcea, au fost oprite pentru verificare 811 de autovehicule, fiind constatate 542 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză .

Totodată, în cadrul acțiunii au fost reținute 49 permise de conducere (pentru viteză).

Acțiunea a urmărit reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto, conştientizarea acestora asupra dinamicii şi urmările accidentelor rutiere produse pe acest fond.

De exemplu, pe 15 august, în intervalul orar 16.00 -19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză pe DJ 222C, între localitățile Tulcea și Nufăru și pe DJ 222, Tulcea – Agighiol.

În urma activităților de supraveghere și control trafic rutier au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 10 permise de conducere, pentru încălcarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii, au fost depistați conducători auto care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză, pe aceste tronsoane.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*