Polițiștii tulceni au pus în aplicare un mandat penal

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de 10 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Poliției Orașului Babadag au depistat în loc.Babadag un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Tulcea.

Pe numele acestuia, Judecătoria Babadag a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă 2 ani și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și vătămare corporală.  Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*