Polițiștii tulceni au oferit cadouri copiilor care provin din familii nevoiașe

Cadouri oferite de polițiștii din Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii tulceni au oferit cadouri copiilor care provin din familii cu o situaţie materială precară.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 21 decembrie, poliţiştii au ajuns cu microbuzul de siguranță rutieră în  localitatea Dăeni , la copii ce  alcătuiesc Corala Nihil Sine Deo a Parohiei Dăeni , care îi așteptau cu emoție în suflete.

“Poliţiştii însă, fără să uite o clipă de rolul lor, le-au transmis elevilor prezenţi şi informaţii preventive, despre modul în care trebuie să se comporte acasă şi la şcoală pentru a avea sărbători în siguranţă.

Bucuria se putea citi cu uşurinţă pe chipul celor mici, încununând cu zâmbetele lor misiunea de suflet purtată astăzi de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea” – IPJ Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*