Polițiștii tulceni au mers în vizită la polițiștii pensionari, de ziua Poliției Române

Angajații IPJ Tulcea și-au vizitat colegii ieșiți la pensie, încărcați de cadouri. FOTO IPJ Tulcea

În apropierea Zilei Poliției Române, în data de 22 martie, polițiștii tulceni au mers în vizită la foștii colegi, polițiști pensionari, pentru a le oferi cadouri în semn de mulțumire, respect și apreciere pentru munca depusă.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea reprezentat de polițiști din cadrul Serviciului Cabinet, Serviciului Rutier și Compartimentului de Analiză și Prevenirea a Criminalității au mers în vizită la patru polițiști pensionari, din municipiul Tulcea.

În cadrul activității, polițiștii au dorit să aducă bucurie foștilor colegi, care au nevoie de ajutor, sunt bătrâni și nu mai au pe nimeni sau a căror situație era cunoscută. Mesajul transmis de polițiști este că nu își vor uita colegii, camarazii, prietenii, indiferent de anii care au trecut. Sunt foști polițiști care o viață întreagă s-au dedicat muncii de poliție, iar la final de carieră și-au amintit cu drag realizările lor.

Astfel, patru familii au fost vizitate, iar polițiștii au împărțit cadouri. După ce au trecut peste surprinderea inițială, la vederea polițiștilor îmbrăcați în uniformă, care le-au bătut la ușă, polițiștii pensionari s-au bucurat la vederea alimentelor și au copleșit oamenii legii cu urări din suflet și povești din cariera lor.

Alimentele au fost cumpărate din banii Fundației polițiștilor tulceni “Omenie și Adevăr”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*