Polițiștii tulceni au fost angajați în urmăriri în trafic pentru a prinde șoferi penali

Autospecială cu radar a poliției tulcene. FOTO Cătălin SCHIPOR

Unii indivizi care se urcă beți sau fără permis, ori chiar ambele, atunci când se întâlnesc cu un echipaj de poliție, încearcă să scape de aplicarea legii prin fugă. Nu reușesc decât să atragă asupra lor, sancțiuni mai grave.

În noaptea de 22 spre 23 iulie,, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe raza orașului Babadag. Șoferul autoturismului nu a oprit, iar polițiștii au plecat în urmărire. Aceasta s-a terminat în localitatea Casimcea, unde conducătorul auto a abandonat autoturismul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani, din București, care ar fi condus autoturismul, l-au depistat pe raza localității Casimcea, iar la testarea cu aparatul Drager Drug Test 5000 Analyzer, rezultatul a fost pozitiv.

În cursul zilei de 23 iulie, polițiștii Postului de Poliție Casimcea au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Rahman, județul Tulcea, care a condus un auto pe DJ 222E, Rahman – Casimcea, fără a poseda permis de conducere.

În aceiași zi, polițiștii Postului de Poliție Beidaud au efectuat semnal regulamentar de oprire unui auto, care circula pe raza localității Sarighiol de Deal. Conducătorul auto nu a oprit, accelerând chiar, iar polițiștii au procedat la urmărirea acestuia.

După aproximativ 500 de metri, conducătorul auto, un minor de 16 ani, din localitatea Sarighiol de Deal, fără permis de conducere, din cauza lipsei de experiență, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un gard.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Pe numele șoferilor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*