Polițiștii tulceni au dat peste 500 de sancțiuni și au reținut 8 permise de conducere

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 16 – 22 aprilie, polițiștii rutieri au desfăşurat o acţiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, pe raza județul Tulcea. Au fost aplicate peste 500 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 8 permise de conducere.

Acțiunea SPEED face parte din Calendarul Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (TISPOL) pentru anul 2018 și a urmărit combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive şi implicit asigurarea respectării limitelor de viteză maximă.

Poliţiştii tulceni au aplicat 541 sancţiuni contravenţionale la Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au reţinut şi 8 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Pe raza judeţului Tulcea viteza este printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, astfel încât acţiuni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză vor fi desfăşurate de Poliţia Rutieră şi în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*