Polițiștii tulceni au dat amenzi de 16.000 de lei pentru organizarea unui eveniment într-o locuință din Babadag, unde nu s-au respectat măsurile de combatere a pandemiei de Covid-19

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii tulceni au dat amenzi de 16.000 de lei pentru organizarea unui eveniment în locuința unui bărbat de 36 de ani din Babadag unde nu au fost respectate măsurile de combatere a pandemiei de Covid-19.

La data de 14 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Babadag au constatat că într-un imobil era în desfăşurare un eveniment cu caracter privat, la domiciliul unui bărbat de 36 de ani, din localitate.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul a fost sancţionat sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Totodată, polițiștii au identificat șase participanți la eveniment, care au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

De asemenea, polițiștii continuă activitățile de identificare și sancționare pentru ceilalți participanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*