Polițiștii tulceni au confiscat marfă contrafăcută în urma unei acțiuni desfășurate pe raza municipiului

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

În curul zilei de 16 februarie, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comercializării produselor piratate/ contrafăcute, în municipiul Tulcea.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat mai multe societăți comerciale din municipiu, identificând 24 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile de a fi contrafăcute, expuse la comercializare.

Bunurile, în valoare de 1.055 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, conform art.90, alin.1, lit. b, din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*