Polițiștii tulceni au aplicat 40 de sancțiuni pentru viteza în doar două ore

Autospecială cu radar a poliției tulcene. FOTO Cătălin SCHIPOR

În intervalul 9:30 – 11:30 a zilei de 28 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză, pe DJ222 Tulcea-Agighiol.

Polițiștii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 40890 de lei și au reținut 13 permise de conducere pentru depășirea cu peste 50 km/h față de viteza maxim admisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*