Polițiștii tulceni au acționat pe străzile din municipiu și din județ

Mașină de poliție

În perioada 22 – 26 decembrie, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Județean Tulcea, au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică în special în zonele lăcașelor de cult, pe drumurile intens circulate şi în zonele aglomerate.

Principalele acţiuni defășurate au vizat prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă şi monitorizarea stărilor conflictuale, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, prezenţa activă a Poliţiei Rutiere pe principalele drumuri în vederea fluidizării circulaţiei, prevenirii încălcării legislaţiei rutiere şi sancţionarea cu fermitate a celor care o încalcă.
În această perioadă, poliţiştii tulceni au intervenit la 180 de evenimente semnalate prin Apelul de Urgență 112.
Poliţiştii au constatat 16 de infracţiuni şi au aplicat 169 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 36 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 113 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 20 la alte acte normative.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale este de peste 173.000 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunilor au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1.216 lei și suma de 4.839 lei .

În cadrul activităților desfășurate de polițiștii rutieri, pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constate 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 9 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*