Polițiștii tulceni au acționat pe linia disciplinării pietonilor și bicicliștilor

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de 4 iulie, Poliția Rutieră Tulcea a acționat în municipiul Tulcea pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere din municipiu, în principal privind respectarea normelor rutiere de către biciclişti și pietoni.

Prezența polițiștilor pe principalele artere ale municipiului Tulcea, a avut drept scop atragerea atenției pietonilor și bicicliștilor, cu privire la comportamentul în trafic, astfel încât să se reducă numărul victimelor accidentelor rutiere din rândul participanților la trafic vizați de acțiune.

Au fost aplicate 109 sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 9 au fost aplicate bicicliștilor și 24 pietonilor.

În cadrul acțiunii, pentru încălcarea prevederilor legale, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*