Polițiștii tuceni au întocmit dosar penal pentru deținerea de deșeuri periculoase

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

În perioada martie – mai 2018, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase desfășoară acțiuni privind prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională la regimul produselor de protecție a plantelor, în baza planului de acțiune „FITOS I 2018“.

În cadrul acestui plan, în data de 26 aprilie s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor obligatorii de eliminare a deșeurilor periculoase, faptă prevăzută și pedepsită de art. 63 din Legea nr. 211/2011, privind regimul deșeurilor, în urma unui control la o societate comercială de pe raza localității Isaccea, județul Tulcea, unde au identificat cantitatea de 59 litri deșeuri periculoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*