Polițiștii și reprezentanții ARBDD au confiscat setci, plase de pescuit și aproape 170 kg de pește

Polițiștii au confiscat peștele. FOTO Arhiva TLNews

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună cu reprezentanții A.R.B.D.D. Tulcea au efectuat verificări și controale pe apă și uscat, pe teritoriul Rezervației Biosferei Deltei Dunării, pentru combaterea braconajului piscicol.

La data de 16 februarie polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună reprezentații din cadrul Comisariatului A.R.B.D.D. Tulcea au desfășurat mai multe activități în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a braconajului piscicol.

Astfel, în zona Lacului Razelm și în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării, polițiștii tulceni au depistat 28 de unelte de pescuit (26 de setci tip monofilament și 2 plase de pescuit tip ave tradițional), conținând cantitatea de 167 kg. de pește.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării plasele de pescuit, în lungime totală de 1200 metri, iar cantitatea de pește a fost predată unei unități specializate, în vederea valorificării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*