Polițiștii de frontieră tulceni au oprit în localitate Rachelu o mașină suspectă, șoferul fiind autorul mai multor infracțiuni

Spitalul Orășenesc Măcin. FOTO Cătălin SCHIPOR

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism fără numere de înmatriculare, fără a deține permis de conducere şi care era într-o stare avansată de ebrietate.

În data de 5 noiembrie, în jurul orei 1.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Rachelu, un autoturism, fără numere de înmatriculare, condus de cetăţeanul român C.L., în vârstă de 31 ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

Cu ocazia controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu deține dreptul de a conduce. Totodată, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Poliției Rutiere Isaccea în vederea testării cu aparatul etilotest.

În urma testării, s-a constatat că tânărul avea o îmbibație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Municipal Măcin în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*