Polițiștii de frontieră tulceni au oprit în localitate Rachelu o mașină suspectă, șoferul fiind autorul mai multor infracțiuni

Spitalul Orășenesc Măcin. FOTO Cătălin SCHIPOR

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism fără numere de înmatriculare, fără a deține permis de conducere şi care era într-o stare avansată de ebrietate.

În data de 5 noiembrie, în jurul orei 1.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Rachelu, un autoturism, fără numere de înmatriculare, condus de cetăţeanul român C.L., în vârstă de 31 ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

Cu ocazia controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu deține dreptul de a conduce. Totodată, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Poliției Rutiere Isaccea în vederea testării cu aparatul etilotest.

În urma testării, s-a constatat că tânărul avea o îmbibație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Municipal Măcin în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*