Polițiștii de frontieră tulceni au confiscat 100 de kilograme de pește transportate fără documente legale

100 de kilograme de pește, fără documente legale, confiscate în apropierea lacului Razelm FOTO Garda de Coastă
Braconaj piscicol cu plase monofilament, pe Lacul Razelm, descoperit de polițiștii de frontieră tulceni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră tulceni au prins un bărbat care transporta 100 de kilograme de pește, fără documente legale, și care deținea și unelte de pescuit interzise.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, marți, pe un drum neamenajat, în apropierea Lacului Razelm din județul Tulcea, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 100 kilograme de pește, diferite specii, în stare proaspătă, și două unelte de pescuit de tip monofilament, în lungime de 300 de metri, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea și transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*