Polițiștii de frontieră au intervenit pentru salvarea unui bărbat rătăcit într-o zonă izolată a județului Tulcea

Turiști salvați din apele Dunării de polițiștii de frontieră din Sulina. FOTO cu rol ilustrativ

Poliţiştii de frontieră tulceni au intervenit, marți noapte, pentru salvarea unui bărbat, cetățean român, rătăcit într-o zonă izolată din Delta Dunării.

Potrivit Gărzii de Coastă, marți, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Chilia au fost informați de către lucrători din cadrul Inspectoratului Poliției Județean Tulcea despre faptul că un bărbat s-a rătăcit într-o zonă izolată: Ostrovul Babina.

Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat la fața locului, cu ambarcațiunea MAI 4092, unde l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 34 ani. Acesta a fost transportat în localitatea de domiciliu, Chilia Veche, fiind în afara oricărui pericol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*