Alertă la Ostrov, Tulcea. Polițiștii caută un cioban dispărut fără urmă

ZBARCEA DUMITRU este numele persoanei date dispărute. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați despre dispariția unui cetățean din comuna tulceană Ostrov care îngrijea de animale în localitate. Persoana disparută a însoțit mai multe animale la pășunat, iar în ziua de 27 noiembrie 2017 acesta nu a mai revenit în sat.

Persoana disparută se numește ZBARCEA DUMITRU și este în vârstă de 38 ani. Ultimul loc unde a fost văzută este islazul com.Ostrov, jud Tulcea.

Semnalmente : înalțimea 1,55 – 1,60 m, constituție astenică, păr șaten, ochi căprui. Atunci când se deplasează în mers și este obosit, șchioapătă cu piciorul stâng.

La data dispariției era îmbrăcat într-o geacă de fâș de culoare roșie, pantaloni de stofă închiși la culoare și era încălțat cu cizme de cauciuc de culoare albastră.

Persoanele care pot furniza informații despre această dispariție sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*