Polițiștii au verificat sistemele de pază ale societăților comerciale din județul Tulcea

Sediul ITM, AJPIS și Casa de Pensii Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de 6 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru verificarea sistemelor de pază a societăților comerciale de pe raza județului, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea au desfășurat activități de control a sistemelor de pază, verificând modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și a Hotărârii de Guvern nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei, dintre care 3 la Legea nr. 333/2003 și 1 sancțiune la Hotărârea de Guvern nr. 301/2012.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*