Polițiștii, jandarmii, inspectorii școlari și cei DSV și OPC vor da explicații la şedinţa Colegiului Prefectural Lărgit

Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps
Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps

Luni, pe 2 octombrie, ora 10.00, la sala Mihail Kogălniceanu, Consiliul Județean Tulcea se va desfăşura şedinţa Colegiului Prefectural Lărgit. În cadrul acesteia, reprezentanții ANPC vor prezenta rezultatele acţiunilor de control tematic dispuse pentru verificarea modului de pregătire a structurilor de primire turistică din Delta Dunării, pentru sezonul estival 2017. Polițișii din cadrul Serviciul de Poliţie Delta Dunării Tulcea vor pune pe masă și ei rezultatele acţiunilor desfăşurate şi rezultatele obţinute pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării şi pe raza judeţului Tulcea, iar jandarmii vor face o informare privind misiunile, efectivele şi rezultatele obţinute în perioada sezonului estival 2017.

Alte discuții vor fi legate de școală. Mai exact, reprezentanții Inspectoratului Școlar vor expune măsuri întreprinse în unităţile şcolare în vederea începerii anului şcolar 2016-2017, iar cei de la DSVSA Tulcea, vor prezenta raportul privind acţiunile de control şi verificare a modului de pregătire în unităţile şcolare, în vederea începerii anului şcolar 2016-2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*