Poliția de Frontieră s-a alăturat pompierilor tulceni în misiunea de căutare a băiatului dispărut în Dunăre

Misiune de căutare-salvare persoană posibil dispărută pe raza localității Nufăru. FOTO cu rol ilustrativ

În a treia zi de la dispariția băiatului de 14 ani din Peceneaga în apele Dunării, căutările continuă.

Pompierii ISU Delta Tulcea continuă misiunea de căutare a minorului luat de curenți în timp ce se scălda în zona localității Peceneaga. Aceștia intervenim cu două autospeciale de primă intervenție și comandă, două ambarcațiuni tip RIB și 6 subofițeri. La fața locului intervine și un echipaj al Poliției de Frontieră cu o ambarcațiune și scafandri.

UPDATE:

Băiatul dispărut în zona localității Peceneaga a fost găsit, din păcate prezenta semne incompatibile cu viața.
A fost găsit la o distanță de aproximativ 3 km în aval de locul producerii incidentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*