Podul peste Dunăre Tulcea-Brăila va fi deschis circulației în data de 6 iulie

Podul Tulcea - Brăila. FOTO: Răducu P Drum (Răducu Popa)

Podul peste Dunăre Tulcea-Brăila va intra oficial în circuitul rutier naționa în data de 6 iulie, urmând a fi inaugurat în cadru festiv, în prezența oficialităților județene și naționale.

Cu acest prilej, istoria județului Tulcea va marca cea mai mare realizare a ultimelor decenii, un deziderat al oamenilor locului care a fost, iată, materializat cu succes în urma demersurilor repetate efectuate de conducerea județului Tulcea încă de acum aproape un deceniu. Este vorba de cel mai mare proiect de infrastructură realizat la nivel național în ultimii zece ani, finanțat grație mecanismului ITI Delta Dunării, și care a prins viață în urma unei inițiative pornite de la Tulcea, cu scopul de a contribui la dezvoltarea județului nostru și, implicit, a zonei.

„Iată că, la aproape un deceniu de luptă și multă muncă, visul meu și al tulcenilor devine realitate! Numărătoarea inversă se apropie de sfârșit și mai sunt doar două zile până când podul va fi inaugurat și toți românii îl vor putea traversa. Tulcenii trebuie să fie mândri, pentru că, încă o dată o spun, de aici, de la Tulcea, a plecat inițiativa, demersurile și mare parte din fondurile necesare construcției acestui pod. Tulcenii și-au dorit dintotdeauna un pod peste Dunăre și iată că acum, dorința noastră, a tuturor celor care trăiesc în județul Tulcea, a devenit realitate, a declarat în acest sens președintele Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. In sfarsit vom putea circula fericiti pe drumul “cascadorilor curajosi”, adica spre Tulcea , prin Isaccea!! Intr-un fel , ma bucur ; numai ca pana atunci, Tulcea va ramane , pentru urmatorii 40-50 de ani , cea mai izolata resedinta de judet din tara, pana cand s-ar putea, sa se TERMINE drumurile expres Braila-Tulcea si Tulcea-Constanta ! Fericiti , cei care vor apuca!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*