Plin de șoferi beți în weekend pe drumurile din județul Tulcea

Politistii au oprit si scos din trafic mai multe mașini. FOTO IPJ Tulcea

Weekend-ul este prilej pentru mulți de petrecere, din diverse motive. Numai că unii petrecăreți simt nevoia să se urce și la volan, simțindu-se șoferi mai buni. Numai că unii au avut „norocul“ de a se întâlni cu echipaje de poliție.

În noaptea de 17 spre 18 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 28 ani, din Tulcea, care conducea un autoturism pe raza localității Murighiol, având concentrația de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Noaptea următoare, oamenii legii au depistat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din municipiu, având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere. În seara de 19 octombrie, lucrătorii Postului de Poliție Văcăreni au depistat un bărbat de 27 de ani, din Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Văcăreni, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,79 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

Șoferilor în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conform art.336 din Codul Penal, iar cel de 27 de ani și pentru conducere fără permis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*