Pieton de 70 de ani, accidentat de o mașină în localitatea Revărsarea

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

Un pieton în vârsăt de 70 de ani a fost accident de o mașină, marți dimineață, în zona localității Revărsarea.

În dimineața zilei de 3 martie, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Revărsarea, județul Tulcea a accidentat un bărbat în vârstă de 70 de ani, din localitatea Revărsarea, județul Tulcea, care se deplasa pe marginea părții carosabile, în calitate de pieton.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*