Petrecere sancționată de polițiștii din Babadag. Amenzile date au însumat 16.000 de lei

Razie în județul Tulcea pentru combaterea ilegalităților în domeniul economic. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Babadag au constatat, luni, 15 februarie, că într-un imobil de pe strada Codrului din localitate era în desfășurare o petrecere cu caracter privat, într-un spațiu închis.

„Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 38 de ani, din Babadag, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. Totodată, cei trei participanți identificați de polițiști, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Potrivit surselor citate, recomandările medicale, impuse prin norme legale, trebuie în continuare respectate, iar perioada în care acestea rămân valabile este în strânsă legătură cu comportamentul responsabil al tuturor cetățenilor.

„Atragem atenția cu privire la necesitatea adoptării unui comportament precaut și vă îndemnăm să nu vă expuneți la riscuri, să păstrați distanța fizică și să purtați masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise. De asemenea, respectați interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 23.00 deplasați-vă doar justificat”, au mai transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*