Petrecere privată, stricată de polițiștii tulceni. Au fost împărțite amenzi în sumă de 8.000 de lei

Petrecere privată, stricată de polițiștii tulceni.

Polițiștii din municipiul Tulcea au constatat, duminică, 14 februarie, că într-un imobil de pe strada Libertății era în desfășurare un eveniment cu caracter privat, într-un spațiu închis.

„Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 29 de ani, din Tulcea, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. Totodată, cei 12 participanți identificați de polițiști, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Potrivit acestora, recomandările medicale, impuse prin norme legale, trebuie în continuare respectate, iar perioada în care acestea rămân valabile este în strânsă legătură cu comportamentul responsabil al tuturor cetățenilor.

„Atragem atenția cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut și vă îndemnăm să nu vă expuneți la riscuri, să păstrați distanța fizică și să purtați masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise. De asemenea, respectați interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 23.00 deplasați-vă doar justificat”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*