Petrecere de logodnă stricată de polițiștii tulceni. Amenzile aplicate au depășit 60.000 de lei

Petrecere de logodnă în Babadag stricată de polițiștii. FOTO IPJ Tulcea

O petrecere de logodnă cu zeci de persoane prezente, ce avea loc sâmbătă, 20 martie, într-un imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Babadag, a fost stricată de polițiștii tulceni, care au împărțit participanților amenzi în valoare totală de peste 60.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, evenimentul a fost sistat, iar organizatorii, un bărbat de 35 de ani și o femeie de 54 de ani, ambii din orașul Babadag, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 20.000 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

„Atragem atenția cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi recomandăm tuturor cetățenilor să nu se expună la riscuri, să respecte distanțarea fizică și să poarte masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise. De asemenea, respectați interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 22.00, deplasați-vă doar justificat”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Totodată, polițiștii au identificat alte 21 de persoane participante la eveniment, care au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*