Peste 850 locuri de muncă la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea (1)
Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

În cursul zilei de 19 octombrie, începând cu ora 10.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Tulcea, doamna Adina Daniela Untila – Director Executiv AJOFM Tulcea, a deschis „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți“.

Pentru această bursă au fost contactaţi 250 agenţi economici, din care au participat efectiv la bursa 52 angajatori, oferind peste 850 locuri de muncă vacante.

La această acţiune au fost prezente 357 persoane, din care 118 absolvenți de învățământ. În urma desfășurării bursei locurilor de muncă au fost selectate în vederea încadrării un număr de 67 absolvenți, din care 2 absolvenți supuși marginalizării sociale.

În vederea facilitării contactului direct între angajatori şi persoanele din detenție, interesate în obţinerea unui loc de muncă, la activitatea organizată de AJOFM Tulcea, au participat 11 persoane private de libertate care urmeaza sa fie puse în liberate în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*