Peste 80 kilograme de pește provenit din braconaj și 481 metri de plase descoperite de polițiștii de frontieră în zona lacului Babina

Pește provenit din braconaj. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și ridicat 481 de metri de plase tip setcă și 83 kg de pește, diferite specii.

În ziua de 03.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au descoperit în zona lacului Babina, o înșiruire de plase cu captură de pește în ele.

Aceștia au procedat la recuperarea plaselor din apă, stabilind faptul ca acestea sunt tip setcă și au o lungime totală de 481 metri, având o captură de pește de 83 kg, diferite specii.

Peștele, în cantitate totală de 83 kilograme a fost predat unei societăți comerciale de profil,  iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, desfășoară activități specifice pentru identificarea autorilor și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*