Peste 80 kilograme de peşte au fost confiscate de polițiștii de frontieră din zona Isaccea

Peștele fără acte a fost confiscat. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea au depistat, în zona de competență, un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, peste 80 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 5 mai, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe comunicația DN22, judeţul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, condus de cetățeanul român P.I., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galați.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 86 kilograme peşte, specia scrumbie, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere, transport sau comercializarea fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*